Onderhoud en reparatie van aanhangers en trailers

In onze werkplaats wordt jouw aanhanger of trailer vakkundig gecheckt door onze vakmensen. Zo verlaat je ons terrein met een gerust gevoel.

Veilig de weg op gaan doe je met een aanhangwagen of paardentrailer van Wieldraaijer. Voorkom boetes en ongelukken en maak bij ons een afspraak voor onderhoud en reparatie.

Repareren of onderhouden van een aanhangwagen

Elke wagen die gebruikt wordt of langere tijd stilstaat, krijgt met slijtage te maken. Denk hierbij aan de remmen, de koppeling, de assen, maar ook de banden. Naarmate de slijtage vordert, neemt het risico op ongelukken snel toe. Een koppeling schiet los van de trekhaak, de banden vertonen haarscheurtjes en de remmen plakken vast. Tijdig onderhoud van aanhangwagens en paardentrailers houdt jou en andere weggebruikers veilig en voorkomt boetes.

Bij ons krijg je altijd een gratis prijsopgave zodat je weet wat reparatie of onderhoud jou gaat kosten.

Lekker op weg

Op pad met een (goed)gekeurde aanhangwagen

Eenmaal gecontroleerd en gerepareerd wordt jouw aanhangwagen voorzien van een keuringssticker. Dit is het bewijs dat jouw wagen veilig en betrouwbaar is. Je verlaat onze werkplaats met drie maanden garantie op zak en een paardentrailer of aanhanger die voldoet aan de gestelde eisen voor veiligheid.

Wij bieden naar wens een gratis vervangende aanhangwagen voor de periode dat jouw wagen in onze werkplaats staat. Zo loopt jouw werk geen vertraging. Bel ons voor reparatie, keuring of voor het aanvragen van een vervangende aanhangwagen!

Onderhoudsbeurt bij Wieldraaijer Aanhangwagens

In onze moderne werkplaats in Drouwenermond sleutelen de beste vakmensen jaarlijks aan vele honderden aanhangwagens en paardentrailers.

Tijdens de onderhoudsbeurt worden zichtbare en onzichtbare gebreken ontdekt en direct verholpen. Deze onderhoudsbeurt is een soort APK voor je aanhangwagen. We combineren dit met onderhoud op alle belangrijke delen van je aanhangwagen. Denk hierbij aan onderstaande punten:

  • Remmen
  • Verlichting
  • Wielen en banden
  • Chassis
  • Oplooprem/Koppeling
  • Opbouw

Wij hebben onderdelen en accessoires op voorraad, zodat jij je aanhanger nooit lang hoeft te missen.