Kopen

Kopen

Wieldraaijer Aanhangwagens biedt een ruime keuze nieuwe en gebruikte aanhangwagens en paardentrailers. Wij voeren o.a. de merken Saris, Ifor Williams. Hapert en Anssems. U vindt bij ons een grote voorraad, scherpe prijzen, kwaliteit en service.

Huren

Huren

Aanhangwagen huren? Bij Wieldraaijer natuurlijk! Enorm assortiment, scherpe prijzen en een ruime keuze. U kunt bij ons van alles huren. Denk hierbij aan diverse soorten open en gesloten wagens, transporters of koelwagens.

Vorige Volgende
1
2

Zoek een aanhangwagen

Huren Kopen
Filteren op:
Filteren op:

Wieldraaijer Aanhangwagens

De titel zegt het al, wij verkopen, verhuren, repareren en onderhouden aanhangwagens en paardentrailers. Wij voeren in ons programma o.a. de merken Saris, Ifor Williams, Anssems en Hapert. Verder kunt u bij ons terecht voor het monteren van een trekhaak of imperiaal aan uw auto, en hebben wij een enorm assortiment onderdelen en accessoires uit voorraad leverbaar. Wij doen dat vanuit Drouwenermond, een klein plaatsje op de grens Groningen/Drenthe. Wij zijn in deze branche en op deze plek al actief vanaf 1918. U kunt bij ons terecht voor een eerlijk produkt, een goed advies tegen een nette prijs. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Occasions

Vorige Volgende
 
 
 
 

Aanbiedingen

Vorige Volgende