Over Wieldraaijer

Wieldraaijer Aanhangwagens is een begrip in Noord-Nederland, maar ook in de rest van het land en over de landsgrenzen weten de mensen ons voor een aanhangwagen of paardentrailer te vinden. Wij zijn een no-nonsense bedrijf, zonder poespas. Wij zijn zeer betrouwbaar, en doen wat we zeggen. Service en kwaliteit zijn kernwoorden die bij ons hoog in het vaandel staan. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar adres, waar vriendelijke gemotiveerde medewerkers u helpen bent u bij ons aan het juiste adres!

Assortiment

Omdat een merk niet alles heeft, voeren wij een uitgekiend assortiment aanhangwagens en paardentrailers. Wij zijn dealer/importeur van verschillende gerenomeerde merken zoals Saris, Ifor Williams, Hapert, Anssems, Hulco, Unsinn en Pega. Ieder merk heeft zijn eigen specialiteiten maar samen bieden ze een passend antwoord op vrijwel elke vraag. Wij hebben zeer veel  aanhangwagens direct uit voorraad leverbaar.

 

 

Trekhaak nodig?

Een ander onderdeel van Wieldraaijer is het leveren en/of monteren van trekhaken. Deze activiteiten vinden plaats in Westfalia benelux B.V. Natuurlijk wel gewoon op het vertrouwde adres in Drouwenermond. Wij kunnen u helpen aan een kwalitatief hoogwaardige trekhaak, en kunnen deze desgewenst vakkundig voor u monteren. Kijk voor meer informatie even op www.trekhaken.info U kunt natuurlijk ook even bellen voor meer informatie of een offerte. Het telefoonnummer van Westfalia Benelux is 0599-657490.