Wieldraaijer Aanhangwagens in Drouwenermond

Het familiebedrijf Wieldraaijer Aanhangwagens startte in 1974 met de verkoop en verhuur van aanhangwagens en trailers in Drouwenermond.

Zoon Luuk heeft in 2008 het spreekwoordelijke stokje van zijn vader overgenomen en mag zich nu eigenaar van het succesvolle bedrijf noemen. Veel is er niet veranderd, want de no-nonsense cultuur en betrouwbaarheid zijn er nog steeds.

Met de tijd meegaan en klanten voorzien van een goed advies en dito aanhanger, dat  is waar je ons nog steeds aan herkent.

Dealer en importeur van aanhangwagens in Noord-Nederland

Klanten weten ons vanuit alle windstreken te vinden en dat maakt het persoonlijke contact leuk en afwisselend. We zijn weliswaar een begrip in Noord-Nederland, maar we ontvangen klanten uit heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Wij beperken ons niet tot bepaalde merken, maar komen tegemoet aan vrijwel elke vraag en voorkeur. Aanhangers van vooraanstaande merken vind je bij ons volop.

Direct een aanhanger nodig? Wij hebben veel aanhangers uit voorraad leverbaar.

Onderdelen uit eigen voorraad

Een onderdeel of accessoire voor je aanhanger of trailer bieden wij aan via onze webshop voor technische onderdelen. Bestel jij hier de aanhanger onderdelen voor 12.00 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag verstuurd.

Ook voor de aanschaf van aanhanger-onderdelen maak je gebruik van onze service. Heb je hulp nodig of een vraag? Neem telefonisch contact met ons op.

0599 614 599

Wat zeggen onze klanten